Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hekimhan'da Ebruli Sergisi açıldı

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - KYK Hekimhan Öğrenci Yurdunda Ebruli Sergisi açıldı.

        Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Hekimhan Öğrenci Yurdu tarafından açılan ebru sanatları sergisi ziyaretçilerinden büyük ilgi gördü.

        Serginin açılışında kısa bir konuşma yapan KYK İl Müdürü Ebubekir Kayhan, ebru sanatının önemli bir Türk sanatı olduğuna vurgu yaparak, bu sergiyi açan KYK Hekimhan Müdürü Abdulvehap Aslan ve görsel sanatlar öğretmeni Şinasi Demir'e teşekkür etti. Milli Eğitim Müdürü Cafer Dilek, Halk Eğitim Müdürü Zeki Çakar, İlçe Müftüsü Necmi Ünsal, Sosyal Güvenlik Kurumu müdürü Bülent Ölmez, Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma vakfı müdürü Cevdet Yiğit, siyasi parti temsilcileri, okul idaresi, öğretmenler ile öğrenciler ve çok sayıda davetlinin hazır bulunduğu sergi iki gün boyunca ziyarete açık tutuldu.

        (MT-SD-Y)

        28.05.2017 13:34:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler