Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beş aydır faturasını ödeyip kullanamadıkları internet için çözüm istediler

        (Fotoğraflı)

        Murat Hazer

        SAKARYA (İHA) - Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde bir mahallede beş aydır internet ve telefon kablolarının kopuk olması sebebiyle kullanamadıkları internet ve telefon faturalarını ödediklerini ancak hizmetlerden yararlanamadıklarını söyleyen mahalle sakinleri konunun bir an önce çözüme kavuşturulmasını istedi.

        İddialara göre Kaynarca'nın Kulaklı mahallesinden beş ay önce geçen bir kamyon, mahalledeki bazı telefon şebeke kablolarını kopardı. Mahalle sakinlerinin ise beş aydır defalarca arıza kaydı bildirmelerine rağmen, onarılmayan kablolar yüzünden mahallenin internet ve telefon hatlarında sorunlar yaşanıyor. Bu sorunlarla ilgili gerekli arıza kayıtlarını oluşturduklarını ve yaşadıkları mağduriyeti dile getiren mahalle sakinlerinden Turan Kırtay isimli vatandaş, "Aylardır internet kullanamadığımız gibi birde kullanamadığımız internet ve sabit telefon hattına fatura ödüyoruz. Türk Telekom'a konuyu bildirdik, ödemezseniz icra gelir dediler. Kullanmadığımız hizmete fatura ödemek zorumuza gidiyor" dedi.

        (BCT-RFK-Y)

        28.05.2017 13:50:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler