Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bismil'de yoksul ailelere gıda paketi yardımı

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Bismil İlçe Belediyesi, Ramazan ayı nedeniyle ilçedeki yoksul ailelere gıda paketi yardımında bulundu.

        Bismil İlçe Belediyesi, Ramazan ayı nedeniyle yoksul ailelere gıda paketi yardımında bulundu. Belediye Başkanı Turgay Gülenç, Meclis Üyesi Mahmut Vural ile birlikte gıda paketi dağıtımı yaptı. Karaköprü mevkiindeki çadır evleri ziyaret eden Başkan Gülenç, ev sakinleri ile bir süre sohbet ederek, hal hatır sordu. Başka bir eksiklerinin olup olmadığını ve kendilerinin yapabilecekleri bir şey varsa yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

        Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından durumları tespit edilen bir sürü aileye gıda paketi ulaştırıldığını söyleyen Gülenç, "İhtiyaç sahibi bütün vatandaşlarımıza gerekli yardımları yapıp, Ramazan ayında gıda sıkıntısı çekmemeleri için ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Fakir ailelerimize maddi manevi her türlü yardımda bulunmaya devam edeceğiz. Ramazan Bayramına kadar daha önce tespit edilen yardıma muhtaç ailelerimize gıda paketi yardımı yaparak küçük bir bayram hediyesi vermiş olacağız. Ailelerimize az da olsa bir katkı sağladıysak ne mutlu bize" dedi.

        Yardım alan ailelerin oldukça mutlu oldukları gözlendi. Yardım alan aileler, Başkan Gülenç'e dua ederek, "Allah seni başımızdan eksik etmesin, Allah başkanımızdan razı olsun" diye konuştu.

        Ayrıca daha önce her gün 300 dar gelirli ailelere sıcak yemek veren Bismil Belediyesinin, Ramazan ayı boyunca bu sayıyı artırarak dar gelirli vatandaşların güzel bir Ramazan ayı geçirmelerini sağlayacağı belirtildi.

        (İHA-MP-Y)

        28.05.2017 16:43:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler