Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hısn-ı Mansur'da Ramazan akşamları ilgiyle başladı

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla gerçekleştirilen 'Hısn-ı Mansur'da Ramazan Akşamlarının' ilk programı yoğun ilgi gördü.

        11 Ayın Sultanı Ramazan ayı dolayısıyla bu yıl da birbirinden değerli isimleri hemşehrileriyle buluşturacak olan Adıyaman Belediyesi, 'Hısn-ı Mansur'da Ramazan Akşamları' ismini verdiği etkinlikler kapsamında Ramazan ayına doyumsuz bir tat katıyor. Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen ve her akşam 22:00 ile 23:59 saatleri arasında Demokrasi Parkındaki alanda gerçekleşecek olan 'Hısn-ı Mansur'da Ramazan Akşamları' etkinliklerinin ilk gün ki programına katılan kadın-erkek, genç-yaşlı yüzlerce vatandaş Bilal Salan hocanın okuduğu Kur'an-ı Kerim tilaveti ve Grup Huzur'un söylediği birbirinden güzel ilahilerle mest oldu. Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü ve çok sayıda vatandaşın katıldığı ilk gün programı Bilal Salan hocanın okuduğu Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Okunan Kuran-ı Kerim'den sonra İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü, yaptığı konuşmada Ramazan ayının önemine dikkat çekti. Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ise tüm hemşehrilerini Ramazan akşamlarında Teravih namazından sonra gerçekleştirilecek olan programlara davet ederek, "Bu güzel gecelerde özellikle ülkemizin, ilimizin huzuru için dualarınız istirham ediyorum. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

        Konuşmaların ardından Huzur İlahi Gurubu birbirinden güzel ilahileri okudu.

        (CK-SD-Y)

        28.05.2017 16:58:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler