Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Halı saha turnuvasında kardeşlik kazandı

        (Fotoğraflı)

        NİĞDE (İHA) - TÜGVA Niğde İl Temsilciliği tarafından düzenlenen "Kardeşlik Kazansın" adlı Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi.

        Ortaokullar arası yapılan turnuvada finale Kanuni Sultan Süleyman Ortaokulu, Kemal Aydoğan Ortaokulu, Murtaza ve Naile Uyanık Ortaokulu katıldı.

        Turnuvayı ilk üçte tamamlayan okullarımızın oyuncularına TÜGVA Niğde İl Temsilciliği tarafından bisiklet hediye edildi.

        Turnuvaya katılan takımları kutlayan TÜGVA Niğde İl Temsilcisi Burak Yaşar, "Gençlerin dersleri dışında sportif ve sanatsal faaliyetlerini destekliyoruz. Bu tür organizasyonlar öğrencilerin kişisel gelişimlerine önemli katkılar sağlıyor. Turnuva gayet centilmence geçti. Turnuvanın başında da dediğimiz gibi "Kardeşlik Kazandı". diye konuştu.

        Ödül törenine İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Nebol, İl Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Harun Turhan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Selçuk Hüseyin Demirtaş ve İl Aile ve Sosyal Politikalar Müdür Harun Koca katıldı.

        (YE-AÖ-Y)

        29.05.2017 08:27:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler