Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KUAKMER Masal yazma ödülleri sahiplerini buldu

        (Fotoğraflı)

        Zafer Hacısalihoğlu

        AYDIN (İHA) - Kuşadası F. Özel Arabul Kültür Merkezi (KUAKMER) tarafından bu yıl ilki düzenlenen Kuşadası Ortaokullar Arası Masal Yazma Yarışması'nda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

        KUAKMER'de düzenlenen ödül törenine Kuşadası Belediye Başkan Vekili Fevziye Tekeroğlu, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu, KEGEV Yönetim Kurulu Başkanı Şefik Sözer, KEGEV Müdürü Şadiye Evgin, KEGEV Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Aköz, Şair ve Yazar İbrahim Oluklu ile öğretmen ve öğrenciler katıldı. Kuşadası Özel Ü. Naci Akdoğan Koleji, Kuşadası Bel-Kent Ortaokulu, Kuşadası Bahçeşehir Koleji ve Kuşadası Nermin Metin Akar Ortaokulu olmak üzere 4 okulun öğrencilerinin katıldığı yarışmada Duru Lal Özata birinci, Yağmur Beydemir ikinci olurken, Selen Deliler ise üçüncü oldu. Ceren Alkan ile Selin Merve Atlı'ya ise Özendirme Ödülü verildi. Öğrenciler ödüllerini Başkan Vekili Tekeroğlu, Başkan Yardımcısı Şerifoğlu, Şair ve Yazar Oluklu ile KEGEV Başkanı Sözer'in elinden aldı.

        (ZH-MB-Y)

        29.05.2017 10:05:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler