Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kuğulupark'a 10 bin çiçek

        (Fotoğraflı)

        Bayram Kılınçer

        ANKARA (İHA) - Çankaya Belediyesi, bitkisel dokusu, kuğuları ve diğer su kuşlarıyla Ankara'nın en güzel parklarının başında gelen Kuğulupark'ı baştan aşağı çiçeklere bezedi. Rengarenk yaz çiçekleri, parkın güzelliğine güzellik kattı.

        Havaların ısınmasıyla parklardaki çiçeklendirme çalışmalarını yoğunlaştıran Çankaya Belediyesi ekipleri, Kuğulupark'ı da çiçeklere bezedi. Bitkisel dokusu ve su kuşlarıyla şehrin merkezindeki nefes alma noktası olan Kuğulupark'ta çiçeklendirme çalışmaları tamamlandı. Çankaya Belediyesinin kendi seralarında ve kendi işçileriyle ürettiği rengarenk yaz çiçekleri parkı daha da güzel hale getirdi.

        Mavi, sarı, beyaz, pembe, kırmızı ve mor renkleriyle parkı süsleyen mevsimlik petunya ve kadife çiçeklerinden 10 bin adet dikildi. Yaz çiçeklerinin yanı sıra yapılan bitkisel düzenlemeyle de güzelliğine güzellik katan Kuğulupark, Ankaralıların şehrin merkezinde doğayla buluşmasını sağlıyor.

        (BK-BT-MK-Y)

        29.05.2017 10:53:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler