Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Acıbadem Eskişehir Hastanesi'nde Hemşirelik Haftası kutlandı

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Acıbadem Eskişehir Hastanesi'nde bu yıl yedincisi düzenlenen Hemşirelik Haftası etkinliğine hastane yöneticileri, hekim ve hemşireler katıldı.

        Acıbadem Eskişehir Hastanesi'nin düzenlediği 'Hemşirelik Haftası Etkinliği', konferans salonunda gerçekleştirildi. Etkinlik saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Hemen ardından Acıbadem Eskişehir Hastanesi Direktörü Dr. Celal Dağ ve Acıbadem Eskişehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Taner Güneş açılış konuşmalarını yaptı. Acıbadem Eskişehir Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Filiz Güler Özet, hemşirelere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Hemşirelik Hizmetleri Ödül Töreni ile belirli kriterlerde başarı gösteren hemşirelere ve bölümlere plaket verilmesinden sonra pasta kesildi. Etkinlik, barkovizyon gösterisinin ardından düzenlenen kokteyl ile son buldu.

        (KA

        29.05.2017 11:24:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler