Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Uğur, Büyükşehir personeli ile iftarda buluştu

        - Büyükşehir personeli iftarını Avlu'da açtı

        (Fotoğraflı)

        Otağ Fırıncıoğulları

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Büyükşehir personeli ile Avlu Balıkesir'de iftar açtı.

        Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Büyükşehir personeli ile Avlu Balıkesir'de iftar açtı. Avlu'daki ilk iftar yemeğinde BASKİ personeli ile bir araya gelen Başkan Uğur, ikinci iftarını ise Büyükşehir Belediyesi çalışanları ile yaptı. İftar yemeği öncesi Avlu Balıkesir'e gelen vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Uğur, daha sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

        Yemek sonrası Büyükşehir personeli ile sohbet eden Uğur, Avlu Balıkesir'de Ramazan ayı süresince açık kalacak olan stantları gezdi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı boyunca Avlu Balıkesir'de toplumun çeşitli kesimlerine iftar yemekleri düzenleyecek.

        (OF-MA)

        29.05.2017 11:35:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler