Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Albayrak vatandaşlar ile bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muratlı, Ergene, Saray ve Kapaklı ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

        Başkan Albayrak Ramazan Ayı'nda da Tekirdağlılar ile bir araya gelerek dilek ve önerilerini almaya devam ediyor. Muratlı İlçesi Aşağısevindikli Mahallesi, Ergene İlçesi Vakıflar Mahallesi, Saray İlçesi Çukuryurt Mahallesi ve Kapaklı İlçesi Karlı Mahallesini ziyaret eden Başkan Albayrak, vatandaşlarla bir araya geldi. İhtiyaç ve talepleri dinleyen Başkan Albayrak, vatandaşların Ramazan Ayı'nı kutladı. Saray Çukuryurt Mahallesi Muhtarının Atatürk büstü ve bayrak direği talebi ve diğer ihtiyaçlar için gerekli talimatları veren Albayrak, ilçede ramazan pidesi yapan esnafa da uğrayarak kolaylıklar diledi.

        Bülent Ecevit Parkında vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Başkan Albayrak, Kapaklı İlçesi Karlı Mahallesindeki vatandaşlara da Ramazan Ayının bolluk ve bereket içinde geçmesi dileklerinde bulundu.

        (YG-MEF-Y)

        29.05.2017 11:46:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler