Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Söke Şairler ve Yazarlar Derneği genel kurulu yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Levent Tuncer

        AYDIN (İHA) - Söke Şairler ve Yazarlar Derneği olağan genel kurulunu yaptı. Genel kurulda Başkan Tülay Sarayköylü güven tazeledi.

        Söke Şairler ve Yazarlar Derneği olağan genel kurulu dernek merkezinde yapıldı. 28 üyenin katılımıyla yapılan genel kurul Başkan Sarayköylü'nün açılış konuşmasıyla başladı. Divan oluştuktan sonra saygı duruşunun ardından gündem maddelerine geçildi. Gelir gider hesaplarının ve dernek faaliyetlerinin okunup ibra edilmesi sonrasında yapılan seçimlerde Yönetim Kurulu Tülay Sarayköylü, Abdülkadir Güler, Ali Kılıç, Güven Ölmez, Metin Akdeniz, Kasım Üzüm ve Yaşar Çağbayır'dan oluştu.

        Seçimler sonrasında söz alan Tülay Sarayköylü güçlü bir yönetim oluşturduklarını ifade ederek üyelerin desteğine teşekkür etti. Toplantı dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

        (LT-MB-Y)

        29.05.2017 11:53:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler