Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cumhuriyet İlkokulunda sınıflar arası futbol turnuvası

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Akçay

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Hisarc ık ilçesi Cumhuriyet İlkokulunda 2016/2017 Eğitim Öğretim Yılı sportif faaliyetleri kapsamında okul içi Sınıflar Arası Futbol Turnuvası düzenlendi.

        İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Okul Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlendiği Sınıflar Arası Futbol Turnuvası Seydi Resul İmam Hatip Ortaokulu Spor Salonunda yapıldı. Turnuvaya 6 sınıf takımı katıldı. Toplamda 10 müsabakanın yapıldığı turnuva heyecanlı maçlara sahne oldu. Turnuva sonunda 4/B sınıfı birinci, 4/A sınıfı ikinci ve 2/A sınıfı ise üçüncülüğü elde etti. Gösteri maçında sahada olan 1/B sınıfı öğrencisi Yiğit Mahrum ise gol krallığı unvanını elde etti. Final maçını İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Yılmaz Uçar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci de izledi. Turnuvada dereceye giren takımlara madalya ve kupaları İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Yılmaz Uçar, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, Okul Müdürü Ahmet Aydoğdu, Okul Müdür Yardımcısı Şerif Ahmet Can tarafından verildi.

        Dereceye giren takımları tebrik eden Okul Müdürü Ahmet Aydoğdu, kendilerine desteklerini esirgemeyen İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Yılmaz Uçar'a ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci´ye teşekkür etti.(MA-EFE)

        29.05.2017 12:58:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler