Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hisarcık İHH Temsilciliği balkan ülkelerinde

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Akçay

        KÜTAHYA (İHA) - İnsani Yardım Vakfı (İHH) Hisarcık Temsilcisi Ali Var, Balkan ülkelerindeki Müslümanlara yardım ve beraber iftar etme etkinliklerinde bulunmak üzere Balkan ülkelerini ziyaret programına katıldı.

        İnsani Yardım Vakfı (İHH) Hisarcık Temsilcisi Ali Var, İHH olarak dünyanın neresinde olursa olsun din, dil ve ırk farkı gözetmeksizin ihtiyaç sahiplerine yetişmenin gayretiyle çalıştıklarını belirtti.

        Var," İHH İstanbul ve Karabük temsilcileri ile birlikte Sırbistan, Kosava ve Sancak bölgesini ziyaret ederek orada bulunan Müslüman kardeşlerimize yardım ve beraber iftar etme etkinliklerinde bulunacağız. Bölgelerde yardıma muhtaç insanlara, yetim ailelere içerisinde gıda, temizlik, tekstil, çocuklara özel çikolata, oyuncak ve bayramlık elbise bulunan 1000 adet gıda kolisi dağıtılacak ve 3 ayrı bölgede 250 kişilik iftar organizasyonu düzenlenecek" dedi.(MA-EFE)

        29.05.2017 12:59:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler