Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya'da "Türkiye Güvenli Trafik Denetimi" Uygulaması

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - "Türkiye Güvenli Trafik Denetimi Uygulaması" kapsamında Antalya'da 126 noktada denetim gerçekleştirildi.

        Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplere trafik kazalarının en aza indirilmesi, sürücülerin trafik kurallarına uyma düzeylerinin daha üst seviyeye çıkartılması ve denetim faaliyetleri kapsamında ilk kez "Türkiye Güvenli Trafik Denetimi" yapıldı. "Türkiye Güvenli Trafik Denetimi" uygulaması kapsamında Antalya giriş ve çıkışlarında bulunan 126 noktada, 309 trafik polisinden oluşan 123 trafik ekibi ve Jandarma personelinden oluşan 79 ekip ile birlikte denetimler gerçekleştirildi.

        6 bin 407 araç denetledi, bin 495 araca ise 338 bin 459 TL cezai işlem uygulandı. 125 araç da trafikten men edilirken, 38 araç sürücüsünün sürücü belgesine el konuldu.

        (SÇ-Y)

        29.05.2017 13:09:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler