Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Demirkol ve Fakıbaba vatandaşlar ile bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba ile rabia meydanındaki iftarın ardından vatandaşlarla bir araya gelerek, görüş alışverişinde bulundu.

        Haliliye Belediyesinin rabia meydanındaki iftar sofrasına konuk olan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, iftarın ardından Fevzi Demirkol ile meydandaki vatandaşlarla görüştü. Vatandaşların taleplerini dinleyerek, görüş alışverişinde bulunan Demirkol ve Milletvekili Fakıbaba, iletilerin çözümü için gerekli çalışmaların yapılacağı mesajını verdi.

        Haliliye belediyesinin iftar sofrasının çok önemli bir hizmet olduğunun altını çizen Milletvekili Fakıbaba, yaptığı açıklamada, "Öncelikle hemşerilerimin mübarek Ramazan'ını kutluyorum. Hakikaten çok keyifle bir iftar açtım. Gerçekten hem başkanımıza hem de Haliliye belediyesinin çalışanlarına yürekten teşekkür ediyorum. Binlerce insan bir aradaydı. Lezzetle mutluluk duydum" ifadelerini kullandı. Fevzi Demirkol ise Ramazan Ayı boyunca devam edecek olan sahur ve iftar sofralarına tüm vatandaşları beklediklerini belirterek, "Tüm hemşehrilerimizin ve İslam Aleminin Ramazan'ını tebrik ediyorum. İftar soframızda, uzun yıllar Şanlıurfa'ya hizmet etmiş olan milletvekilimiz Ahmet Eşref Fakıbaba'yı misafir ettik. Teşrifleri için kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu soframızda yetkililerimiz, maddi durumu iyi olanlar, muhtaç olanlarımız hep bir arada hem hal olmaktadırlar. Bu soframız seçildiğimiz günden buyana devam etmektedir ve inşallah sağlıkla, huzurla devam edecektir. Teşrif ettikleri için milletvekilimize teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

        (AK-SD-Y)

        29.05.2017 13:31:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler