Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Merkezefendi'den fırınlara ramazan denetimi

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA)- Merkezefendi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri fırınları denetledi.

        Merkezefendi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki fırınları denetledi. Denetlemede, hijyen konusu olmak üzere evrak işlerinde ve işçilerin çalışma koşulları, gramaj, un ve katkı maddeleri hususlarında incelemeler yapıldı. Yapılan denetlemeler sonucunda fırınlarda herhangi bir eksiklik ve ihmalsizlikle karşılaşılmadı.

        Denetlemeler hakkında konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, "Şu ana kadar yapılan denetlemeler sonucunda herhangi bir problemle karşılaşılmaması hem halkımız için hem de bizler için sevindirici bir olay. Merkezefendi Belediyesi olarak halkımızın sağlıklı ve güvenilir ürünler tüketebilmesi için denetimlerimize devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın sağlığı bizler için çok önemli. Ramazan ayı öncesinde yapılan bu denetimler ilerleyen günlerde de devam edecek. Denetimler esnasında eğer halkımızın sağlığını tehlikeye atan, hijyen şartlarına uymayan işletmeler ile karşılaşırsak da gerekli cezai işlemleri uygularız" dedi.

        (MT-Y)

        29.05.2017 13:58:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler