Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yabancı uyruklu öğrencilerden İstanbul gezisi

        (Fotoğraflı)

        ZONGULDAK (İHA) - Bülent Ecevit Üniversitesi'nin yabancı uyruklu öğrencileri İstanbul gezisi düzenledi

        Düzenlenen geziye Bülent Ecevit Üniversitesi'nde eğitim gören farklı ülkelerden gelen 25 öğrenci katıldı. Uluslararası Öğrenci Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Murat İnce eşliğinde gerçekleştirilen kültür gezisinin ilk durağı İnsan ve Medeniyet Hareketi (İMH)Genel Merkezi Bahariye Mevlevihanesi oldu. Öğrencileri İMH Genel Sekreteri Mehmet Bulayır karşıladı.

        Mevlevihane'de gerçekleştirilen kahvaltının ardından Mehmet Bulayır öğrencilere Bahariye Mevlevihanesinin tarihi ve yapılan faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Daha sonra öğrenciler Bahariye Sanat Atölyelerinin gerçekleştirdiği "Mukaddes Emanetler Işığında" sergisini gezdiler. Serginin ardından öğrenciler MiniaTürk ve Tarihi Yarımada'yı gezdiler.

        (SÖ-SÖ-Y)

        29.05.2017 14:01:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler