Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tramvay yan yollarında asfaltlama yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Kaan Kızıl

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Akçaray Projesi kapsamında tramvay güzergahı üzerinde bulunan yan yollarda asfaltlama çalışması yapılıyor.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen tramvay projesi kapsamında yollarda asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Yapılan asfalt çalışmaları ile bölgedeki ulaşım daha konforlu hale getiriliyor. Araç sürücülerinin ve yayaların daha kaliteli ulaşımını sağlayacak çalışmalar İzmit Şehirlerarası Otobüs Terminali önünden başlanılarak Hanlı Sokak, Salkım Söğüt Caddesi, Sarı Mimoza Caddesi, Necip Fazıl Caddesi asfaltlandı. Ayrıca Yahya Kaptan'da tramvayın geçtiği tüm sokak ve caddelerde asfaltlama çalışması yapıldı. Asfaltlanan yollara sarı şerit çizgileri çekildikten sonra tam anlamıyla hizmete alınmış olacak.

        Proje kapsamında Akçaray hattının ortasında kalan alanlar da baskı asfalt ile kaplanıyor. Bu doğrultuda yol asfaltı dökülen tüm bölgelerde baskı asfalt imalatı tamamlandı. Hattın ortasında bulunan asfalt yeşil renge boyandıktan sonra cilalanıyor ve imalat tamamlanmış oluyor.

        (KK-İÇ)

        29.05.2017 14:02:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler