Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "Hoşgeldin Bebek" hediyesi

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Hayrabolu Belediyesi, 'Hoşgeldin bebek' kampanyası başlattı.

        Ailelerin doğum zamanında artan masraflarına destek ve yeni doğan her çocuğa hediye verilmesi amacıyla başlatılan kampanyada, belediye ekipleri yeni doğan bebekleri evlerinde ziyaret ederek, ailelere içlerinde bebek uyku seti, bebek bezi, havlu, şampuan ve ıslak mendil bulunan paketleri hediye ediyor.

        Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Hayrabolu Belediyesi olarak yeni doğan bebekler için 'Hoşgeldin Bebek' projesini hayata geçirdiklerini söyledi.

        Hayrabolu ilçe sınırları içinde hayata gözlerini açan bebeklere 'Hoşgeldin Bebek' paketi hediye etmeye başladıklarını İfade eden Altayoğlu, doğan her bebeğin hayatını ilk günden itibaren kolaylaştırmak istediklerini belirtti.

        Altayoğlu, "Hayrabolu Belediyesi olarak ilçede ikamet eden ve yeni çocuk sahibi olan ailelere 'Hoşgeldin Bebek' projesi kapsamında ziyaretler başlattık. Paketin içerisinde bebeğin ihtiyacı olan bebek bezi, şampuan, havlu, ıslak mendil, giyim tulumu yer alıyor. Sağlık ocakları ve hastaneden aldığımız bilgiler doğrultusunda yeni doğan bebeklerimize 'Hoşgeldin bebek' çantasını hediye edeceğiz. Haberimiz olmadığı doğumlarda ise bize haber verilmesini bekliyoruz" diye konuştu.

        (SK-MK-Y)

        29.05.2017 14:33:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler