Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kooperatiften kredi açıklaması

        - Fatsa Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş:

        - "Esnaflar artık hem esnaf odasından hem de KOSGEB kredisinden yararlanabilecek"

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Altay

        ORDU (İHA) - Fatsa Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş, KOSGEB'den kredi alan esnafın, esnaf kredisinden de yararlanabileceğini söyledi.

        Ayhan Baş yaptığı açıklamada, "KOSGEB tarafından verilen ve binlerce esnafın başvuru yaptığı faizsiz krediyi kullanan esnaflarımız artık Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifimizin vermiş olduğu krediyi de kullanabilecek. Sorunun çözülmesiyle esnafımızın menfaatleri doğrultusunda büyük katkı sağlanmış oldu" dedi.

        Başkan Baş şu bilgileri verdi: "Esnafımızın büyük derdi olan kredi sıkıntısına çözüm gelmesi bizim için önemli bir durum. Çünkü bu sıkıntı esnafımızı elini ayağını bağlıyordu. Çıkan yeni kanunla birlikte esnafımız artık hem esnaf odasından hem de KOSGEB kredisinden yararlanabilecek. Esnaflarımıza bu can suyu olmuştur. Bu durumdan dolayı piyasada hareketlenecek ve ekonomi de canlanacaktır."

        (AA-SLH-Y)

        29.05.2017 15:33:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler