Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kirezci son yolculuğuna uğurlandı

        (Fotoğraflı)

        Koray Ustabaşı

        EDİRNE (İHA) - Geçirdiği rahatsızlık sonucunda hayatını kaybeden Edirne Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürü Sadi Kirezci, son yolculuğuna uğurlandı.

        Edirne Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürü Sadi Kirezci için Edirne Belediyesi önünde tören düzenlendi. Törene Edirne Belediye Başkanı Yardımcıları Çiğdem Gegeoğlu, Selçuk Çakır, Hakan İşcan ve Hüsnü Güler ile Kirezci'nin eşi Gülay, oğlu Alp, yakınları ve belediye personeli katıldı.

        Sadi Kirezçi'nin tabutu başında okunan duaların ardından konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu, Kirezci'nin ölümünün çok erken olduğunu ifade ederek, ailesine ve yakınlarına sabır diledi.

        Kirezci, belediye önünde düzenlenen cenaze töreninden sonra Küçükpazar Sarı Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Acı Çeşme Mezarlığı'nda toprağa verildi.

        (KU-MK-Y)

        29.05.2017 15:46:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler