Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "Liderler mülteci olsa" sergisi Dubai'de açıldı

        (Fotoğraflı)

        Akif Yaman

        BARTIN (İHA) - Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslararası Gazeteciler Derneği (TKÜUGD) Suriye Masası, Suriyeli ressam Abdalla al-Omari'nin mültecilerin durumuna dikkat çekmek için Dubai'de bir sergi açtığını bildirdi.

        TKÜUGD Ressam Abdalla al-Omari'nin liderleri mülteci olarak çizdiğini açıkladı. TKÜUGD Başkanı Güngör Yavuzaslan tarafından basına servis edilen resimlerde Abdalla al-Omari'nin 'Dünya Liderleri Mülteci Olsaydı' temalı çizimleri içerisinde ABD Başkanı Donald Trump, ABD Eski Başkanı Barrack Obama, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad gibi isimler yer aldı. Suriyeli ressam Abdalla al-Omari mültecilerin durumuna dikkat çekmek için çizdiği resimler sosyal medyada büyük ilgi gördü.

        (AY-GY-Y)

        29.05.2017 15:51:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler