Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Özgüven'den Türkiye birincisine ödül

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Kur'an-ı Kerim'i Yüzünden Okuma Yarışmasında Türkiye birincisi olan Topak Kız Kuran Kursu öğrencisi İrem Sude Zoba'yı cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.

        Başkan Özgüven, "Bursa'da yapılan Kur'an-ı Kerim'i Yüzünden Okuma Yarışması'nda İrem Sude Zoba kızımız hem Ereğli'mizi, hem Konya'mızı en güzel şekilde temsil etti. Yarışmayı birincilikle tamamlayan İrem'i, ailesini ve yetiştiren kıymetli hocalarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

        Topak Kız Kuran Kursu Dernek Başkanı Hasan Çınar da, "İrem kızımız çok güzel ve anlamlı bir başarıya imza atarak Kur'an-ı Kerim'i Yüzünden Okuma Yarışması'nda Türkiye birincisi oldu. Böyle güzel bir başarıyı Ereğli'mizin Şehr-i Emin'i ile paylaşmak istedik. Ayrıca Başkanımıza verdikleri destekten dolayı da çok teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

        (İHA-FM-Y)

        29.05.2017 16:40:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler