Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manavgat Belediyespor'dan transfer atağı

        (Fotoğraflı)

        Arif Kaplan

        ANTALYA (İHA)- Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) şampiyonluk hedefleyen Manavgat Belediyespor, renklerine 4 futbolcuyu bağladı.

        Gelecek sezon ilk kez mücadele edeceği BAL'da şampiyonluk hedefleyen Manavgat Belediyespor, bu sezon Bölgesel Amatör Lig'de şampiyon olan Osmaniyespor'un başarılı hocası Harun Aydoslu'yu takımın başına getirmişti. Aydoslu'nun teknik direktörlük koltuğuna oturmasıyla birlikte Manavgat Belediyespor, 4 başarılı sporcuyu da renklerine kattı. Manavgat temsilcisi, geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig'in gol kralı Hakan Doğan ve asist kralı Gökay Yiğit'i Osmaniyespor'dan, attığı kafa golleriyle dikkat çeken stoper Adem Ercan'ı Kızılcabölükspor'dan ve Ahmet Gündoğdu'yu da Çekmeköy Belediyespor'dan transfer etti.

        Yeni sezonda şampiyonluk için transferlerin devam edeceğini belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, "Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Ligi'nde başarılı bir grafik izleyerek şampiyon olduk. Yeni sezonda da yeni ligimizde tek hedefimiz şampiyonluk ve buna yönelik çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam edecek. Yeni oyuncularımızın takımımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

        (AK-UA-YRL)

        29.05.2017 16:52:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler