Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gölmarmara yolları asfaltlandı

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesine bağlı Şehit Özcan Yıldız Caddesi'nde, MASKİ Genel Müdürlüğünün içme suyu hatlarını yenilemesinin ardından asfaltlama çalışmasını da tamamlayarak, caddeye yepyeni bir görünüm kazandırdı.

        İl genelinde altyapı ve üstyapı çalışmalarını periyodik olarak sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, yaptığı çalışmalarla vatandaşların takdirini kazandı. Gölmarmara ilçesine bağlı Şehit Özcan Yıldız Caddesi'nde ilk olarak MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından içme suyu hatlarının yenilenmesi yapıldı. Bu çalışmaların tamamlanmasının akabinde hızla harekete geçen Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, caddede hızla asfaltlama çalışması başlattı. Çalışmaları Manisa Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Koordinatörü Ahmet Cülen de, yerinde takip etti. Yaklaşık 2 gün süren çalışmanın ardından Şehit Özcan Yıldız Caddesi, yepyeni bir görünüme kavuşmuş oldu. Gölmarmara ilçe merkezinin en aktif caddelerinden bir tanesinde çalışmaları kısa sürede tamamlamış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Gölmarmara Koordinatörü Ahmet Cülen, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün talimatları doğrultusunda Şehit Özcan Yıldız Caddesi'nde hem MASKİ Genel Müdürlüğümüz, hem de Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz çalışmalarını hızla tamamladı. Caddemiz alt ve üstüyle yepyeni bir hale kavuştu. Gölmarmara halkı adına Manisa Büyükşehir Belediyesi ekiplerimize ve Başkanımız Cengiz Ergün'e teşekkür ediyorum" dedi.

        (ÖND-Y)

        29.05.2017 17:10:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler