Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehit yakınları ve gaziler, Sultangazi'de iftarda buluştu

        (Fotoğraflı)

        Harun Basat

        İSTANBUL (İHA) - Sultangazi Belediyesi, şehit yakınları ve gazileri iftarda bir araya getirdi. Kurulan iftar çadırında bin 500 kişi ağırlandı.

        Sultangazi Belediyesi, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ilçe genelinde vatandaşlara farklı noktalardan iftar vermeye devam ediyor. Sultangazi Belediyesi tarafından verilen iftar yemeğinde şehit yakınları ve gaziler ağırlandı. Bin 500 misafirin ağırlandığı iftar yemeğine Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay da katıldı.

        "Bu akşamın anlamı farklı"

        Şehit yakınları ve gazilere verilen iftarda konuşan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, "Sultangazi'de özellikle bu akşamın anlamı farklı. Şehitlerimizin yakınları ve gazilerimiz buradalar. O puslu gecenin kahramanı şehitlerimizin aileleri bizlerle beraber. Herkese her şekilde iftar verilir ama bu daha duygulu, daha farklı bir atmosfer. Tabi bu alan sadece iftar yeri olarak belirlenmedi. Sultangazi'de birçok mekan iftar için hazır vaziyette. Bir önceki etkinlik alanımızda şu anda 3 bin kişi iftar yapıyor. Burada bin 500 kişi iftarını yaparken 10 bin kişilik çorba çeşmeleri mahallelerin her köşesinde vatandaşlarımıza çorba ikramında bulunuyor. Dolayısıyla diğer bir yandan otobüslerimizle, araçlarımızla ihtiyaç sahiplerine evlerine uğraşmaya gayret ediyoruz. Nereden bir ses geliyorsa oraya yetişip bu Ramazanı sorunsuz geçirmelerini temin etmek için gayret sarf ediyoruz" dedi.

        (HB-MD-DK-Y)

        29.05.2017 22:31:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler