Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Işın, Özel Harekât Polisleriyle sahur yaptı

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Ahmet Genç

        AĞRI (İHA) - Ağrı Valisi Musa Işın, Özel Harekât Şube Müdürlüğü'nü ziyaret ederek polislerle sahur yaptı.

        Ağrı Valisi ve Belediye Başkan Vekili Musa Işın'ın Özel Harekât Şube Müdürlüğüne yaptığı ziyarete, Emniyet Müdürü Kenan Coşkun, Vali yardımcısı Ejder Demir, ASTOP Başkanı Saim Alpaslan eşlik etti. İl Emniyet Müdürü Kenan Coşkun, ziyaretlerinden dolayı Vali Işın'a teşekkür etti. Özel Harekât Polisleri ile Sahur yaptıktan sonra konuşan Musa Işın, Özel Harekât Polislerinin bu bölgede çok kutsal bir görevi omuzlarına aldıklarını ve bu bölgede hizmet etmenin sorumluluğu ve sevabının çok fazla olduğunu söyledi. Memleketin asıl sathı mahalının Ağrı olduğunu savunan Işın, "Eğer biz buraları muhkem tutarsak ülkemizin diğer bölgelerini de sağlam tutmuş oluruz. Mukaddes bir görev yapıyoruz, ne mutlu bize ki biz burada Ağrı'da bu bölgede bu görevi yapıyoruz. Batı'da ayaklarımızı uzatıp keyfimizi çıkarıp yaşamak yerine burada vatanımızı savunmak, insanlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, ülke bütünlüğünü muhafaza etmek, canımızı hainlerin kahpe kurşunlarına siper etmek gibi bir ulvi vazifeyle muvaffak edilmişiz" dedi.

        Bu bölgede görev yapmanın diğer bölgelere göre çok daha hayırlı ve şerefli olduğunu dile getiren Işın, "Biz bu hainlere bugüne kadar fırsat vermedik ve vermeyeceğiz. Sizin vazifeniz herkesin vazifesinden çok daha kutsaldır, bunu bilmenizde fayda var. Eğer siz bugün sokaklarda, sınır boylarında, caddelerde ve nöbetlerde olmazsanız ne buradaki insanlar nede batı şehirlerindeki insanlar ne ticaret ne de tatil yapabilirler, ne çocuklarını okula gönderebilirler ne de huzurlu bir hayat yaşayabilirler. Ne de bizim sosyal ekonomik ve diğer alanlarımızda ki faaliyetlerimizi bizim derute etmemiz mümkün olacaktır. Bugün eğer Türkiye'de normal hayat devam ediyorsa bu sizin sayenizde olmaktadır. Onun için sizin yaptığınız iş o kadar değerli ve kıymetlidir ki bunun hesap edilmesi mümkün değildir.

        Terör örgütü PKK'nın gittikçe itibar kaybettiğinin belirten Işın, "Her gün onlarcası imha ediliyor. Devletimiz güçlüdür ve teknolojiyi çok iyi kullanıyoruz. Bunlar daha fazla yerle yeksan olacaklar. İnşallah başlarını kaldıracak mecalleri kalmayacak" ifadelerini kullandı.

        (AG-AA-Y)

        30.05.2017 09:36:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler