Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yiğitler Mahallesi'nde hummalı çalışma

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Turgutlu Belediyesi tarafından Yiğitler Mahallesi Onbaşı Sokak ve Tuna Sokak'ta yol kaldırma çalışmalarına başlanırken, çalışmaların ardından döşenecek parke taşıyla yol kullanıma uygun hale gelecek.

        Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağı ekipler tarafından Yiğitler Mahallesi Onbaşı Sokak ile Tuna Sokak'ta yol yenileme çalışmaları başladı. İlk etapta eskiyen ve kullanışsız olan yol, iş makinelerince kaldırıldı. Çalışmaların ardından bordür ve kilit parke taşlarının döşeneceği sokaklar, yeni bir görünüme kavuşmuş olacak. Çalışmalarda yaklaşık 3 bin 300 metrekare kilit parke taşı, 125 metreküp beton ve 920 metre bordür kullanılacağını ifade eden ve yapılan çalışmaların Turgutlu'nun alt yapısı bitmiş sokaklarda devam edeceğini belirten Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, "Şehrimizin alt yapısı tamamlanmış, doğal gaz ve elektrik telleri yer altına alınmış mahallelerimizde yol yenileme çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vatandaşlarımız ve araç trafiği açısından çalışmalarımızı en kısa sürede bitirmeyi hedefliyoruz. Olumsuz hava koşullarına rağmen hedefimiz yenilenen sokaklar ile vatandaşlarımıza kullanışlı alanlar oluşturmak, mahallerimizi yeni bir görünüme kavuşturmak" dedi.

        (AY-Y)

        30.05.2017 10:23:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler