Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        STK Merkezinde sona doğru

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Muratpaşa Belediyesi'nin 2'nci etap ihalesini 9 milyon 661 bin TL'ye gerçekleştirdiği Avrupa'nın en büyük dernekler yerleşkesinde çalışmalar devam ediyor. Merkez inşaatı Eylül ayında tamamlanacak.

        Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın hemşeri derneklerinden meslek örgütlerine sivil toplumun kent yönetiminde daha etkin yer alması, Muratpaşa için ortak aklın bir parçası olması amacıyla hayata geçirdiği dernekler yerleşkesinin inşaatı aralıksız devam ediyor.

        Doğuyaka Mahallesi'nde, ikinci etap ihalesi 9 milyon 661 bin TL'ye gerçekleştirilen projeyle Muratpaşa'yı oluşturan her bölgeden, kentten, kültürden kent sakinin, dostluk, kardeşlik, birlikte yaşama duygusunu güçlendirilmesi hedefleniyor.

        Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) eski Başkanı merhum Abdullah Sevimçok adını taşıyan merkez 13 bin metrekare alan üzerine inşa edildi. 8 bin 666 metrekare kapalı alana sahip ve iki bloktan oluşan merkezde 163 dernek odası, 500 kişilik konferans salonu, 12 çok amaçlı eğitim ve toplantı salonu, yöresel ürünlerini satışı amacıyla farklı üniteler, yemekhane, yarı açık toplantı ve etkinlik alanıyla birlikte kapalı otopark yer alıyor.

        Merkez bu özellikleriyle aynı zamanda Avrupa'nın en büyük dernekler yerleşkesi olma özelliğine de sahip.

        (SÇ-SÇ-Y)

        30.05.2017 10:33:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler