Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Genç Berke'den büyük başarı

        (Fotoğraflı)

        Toprak Akkaya

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale'nin Bigaspor altyapısında forma giyen 12 yaşındaki Berke Tertip, atletizmdeki başarısını futbolda da sürdürdü. Fenerbahçe Spor Kulübü altyapısından davet alan genç yetenek, spor ve eğitim hayatına Fenerbahçe Spor Kulübü'nde devam edecek.

        Atletizmde Çanakkale'nin ardından İzmir'de 15 ilin temsilcilerinin katıldığı Bölge Puanlı Atletizm yarışmalarında uzun atlamada 4,57'lik derecesiyle bölge birincisi olan Berke Tertip, 12 Haziran'da İstanbul'da TAF Cheetos 80 metrede Türkiye'nin en hızlısı olmaya çalışacak. Bölge birincisi olan genç sporcu, Fenerbahçeli antrenörlerin gözünden kaçmadı.

        Biga Belediyesi çalışanı Adem Tertip'in oğlu başarılı sporcu babası ile birlikte Biga Belediye Başkanı İsmail Işık'ı ziyaret etti. Genç sporcuyu tebrik eden Başkan Işık; "Berke daha bu yaşında çok büyük başarılar elde ettin. Bunun sonucunda Fenerbahçe gibi büyük bir kulübün dikkatini çekmeyi başardın. Bu başarın senin gibi gençlerimiz için örnek olacaktır. Sadece futbolda değil atletizmdeki başarıların da çok iyi. Bu başarılarını devam ettireceğini biliyorum. Bundan sonra da aynı disiplinle çalışarak çok daha büyük başarılara imza atacaksın. Sana güveniyor ve seni destekliyoruz" ifadelerini kullandı.

        (GD)

        30.05.2017 11:09:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler