Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        OEDAŞ yetkilileri Başkan Ataç'la buluştu

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Osmangazi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (OEDAŞ) yetkilileri, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç'ı ziyaret etti.

        OEDAŞ Bölge Direktörü Muzaffer Yalçın ve İşletme Müdürü Hamdi Öztürk'ü makamında ağırlayan Başkan Ataç, şirketin hizmet çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyarette konuşan Osmangazi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Bölge Direktörü Muzaffer Yalçın, Eskişehir'e yatırım planladıklarını söyleyerek, "Tepebaşı bölgesinde çalışmalarımız var. Hızlı ve temiz bir çalışma ile 2018 yılında işlerimizi bitirmeyi hedefliyoruz. Bölgenizde hızlandırdığımız çalışmalarımızda sizlerin de desteğini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ise, şirketin yürüteceği yatırım çalışmalarının bölge halkı için hayırlı olmasını temenni ederek, "Tepebaşı Belediyesi olarak vatandaşlarımızın en iyi şekilde hizmet almaları için üzerimize düşen her şeyi bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yapmaya hazırız. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.

        Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile son buldu.

        (KÇ)

        30.05.2017 11:15:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler