Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başiskele'ye modern yollar

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - Yeşil alanları, imarlı yapılaşması ve asfalt yolları ile modern bir şehir görünümüne kavuşan Başiskele'de ulaşım konforlu hale getiriliyor.

        Başiskele Belediyesi'nin yaptığı planlamalar doğrultusunda açılan yeni yollar sonrasında ilçede konut yatırımları artarak, modern binalar yükselmeye başladı. İmarlı yolların tamamına yakınının açıldığı Başiskele'de yapılaşmanın yoğun olduğu bölgelerden biri olan Yeşilyurt Mahallesi Galip Erenoğlu Caddesi yolları modern hale getirildi. Yapılan çalışma ile Galip Erenoğlu Caddesi'nin bin metrelik kısmında gerçekleştiren ekipler 20 metre genişletilen yolun asfalt onarımlarını gerçekleştiriyor. Ayrıca Trafik akışının yoğun olduğu caddenin Hürler Caddesi ile kesiştiği noktada kavşak düzenlemesi yapan ekipler daha sonra yolun tamamına aşınma asfaltı atacak.

        (GY-Y)

        30.05.2017 13:06:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler