Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Arpaçay'da köy yolları sıcak asfalt oluyor

        (Fotoğraflı)

        KARS (İHA) - Arpaçay'da grup köy yolları sıcak asfalt olacak. Havaların ısınmasıyla birlikte yol çalışmaları da başladı.

        İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdinç Dolu, Kaymakam Onur Şatıroğlu ile birlikte Arpaçay'a bağlı Tomarlı, Telek ve Koçköy yollarında incelemelerde bulundu.

        BSK öncesi köy yollarının asfalta uygunluğunu kontrol eden Genel Sekreter Erdinç Dolu, yollar hakkında Yol ve Ulaşım Müdürü Osman Cengiz'den bilgiler aldı.

        Bu yıl başlanacak olan asfalt programı içerisinde Arpaçay köylerinin de olduğunu ifade eden Genel Sekreter Erdinç Dolu, "2017 yılı içerisinde yapımına başlayacağımız asfalt programımızda Arpaçay grup köy yolları da mevcuttur" dedi.

        Dolu, "Grup köy yolları arasında asfalt olacak köylerimiz Telek, Tomarlı ve Koç köyüdür. Atçılar köy yolu da asfalt programımız arasındadır. BSK öncesi yolların asfalta uygunluğunu inceledik. Genişletme veya yükseltme gereği görülen yerlere bakarak tespitlerde bulunduk" diye konuştu.

        Öte yandan Kars'ta havaların ısınmasıyla birlikte asfalt çalışmaları da başladı. Kars-Digor-Iğdır Karayolu, Kars-Selim-Sarıkamış Karayolu ve bağlantılarında Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü'nce asfalt çalışmaları yapılıyor.

        (IÇ-AT-Y)

        30.05.2017 13:15:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler