Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kula-Selendi yolunda bakım çalışması

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Kula-Selendi yolunda da tespit çalışmalarını tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, yolun deforme olan bölümlerinde sıcak asfalt ile yenileme gerçekleştirdi.

        2016 yılında 2 bin 400 kilometre yolu asfalt ile buluşturan Manisa Büyükşehir Belediyesi, aynı zamanda bakım onarım çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Kula-Selendi arasındaki 42 kilometrelik yolu da sert geçen kış mevsiminin ardından bakıma alındı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalar doğrultusunda yolda meydana gelen bozulmalar sıcak asfalt ile ortadan kaldırıldı. Çalışmalar hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, "Geçtiğimiz yıl Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak eski Selendi yolu olarak bilinen Kula-Selendi arasındaki 42 kilometrelik yol da asfalt çalışması yaptık. Sert geçen kış şartlarında yolun bazı bölümlerinde deformeler meydana geldi. Bu nedenle ekiplerimiz harekete geçerek ilk olarak tespit çalışmalarını gerçekleştirdi. Ardından tamirat gerektiren bölgelerin tamamında sıcak asfalt ile yenileme yapıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak yollarda ilgili tespitlerimizi yaparak bakım gerektiren yerlerde hemen müdahalede bulunuyoruz. Bundan sonraki süreçte de çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz" dedi.

        (AY-Y)

        30.05.2017 13:32:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler