Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kızılay Ramazan'da 12 milyon koli yardım dağıtacak

        (Fotoğraflı)

        Osman Arslan

        BATMAN (İHA) - Türk Kızılayı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Sabahattin Tezdiğ, Ramazan ayında Türkiye genelinde 12 milyon koli yardım dağıtacaklarını kaydetti.

        Türk Kızılayı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Sabahattin, Kızılay Batman Şubesinin çalışmalarını yerinde inceledi. Ramazan ayında Kızılay tarafından dünya genelinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Tezdiğ, "Kızılay olarak 12 milyon insana ramazan kolisi dağıtacağız. Ramazan kolilerini sadece yurt içinde değil, Kızılay'ın dünya üzerinde ulaştığı her yere dağıtacağız. Bu Ramazan kolilerimizin meblağı 75 Türk Lirası olup, dört kişilik bir ailenin 1 aylık erzak ihtiyacını karşılamaktadır. Özellikle yurt dışında Afrika, Somali, Pakistan ve Filistin gibi ülkelerdeki ihtiyaç sahiplerine ramazan kolilerini ulaştıracağız" dedi.

        (OA-MP-Y)

        30.05.2017 13:47:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler