Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İl Özel İdare yolların bakım onarım sezonunu açtı

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Arslantaş

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, İl Özel İdare ekiplerinin köy yollarında bakım ve onarım sezonunu açtığını kaydetti.

        Adıyaman İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, sezonun açılmasıyla birlikte başta Kahta ilçesi olmak üzere merkez ve Besni ilçesindeki köy yollarında asfalt yama bakım işlerine başlanıldığını söyledi.

        Öncelikli olarak grup köy yollarında asfalt yama bakım işlerine başlanıldığını aktaran Mehmet Can Erdoğan, asfalt yolların tamamında asfalt yama yapılmasının planlandığını dile getirdi.

        Mehmet Can Erdoğan konuşmasında, "Bir taraftan asfalt yama çalışması yapılırken Besni, Çelikhan, Gerger, Kahta ve Sincik ilçelerinde stabilize çalışmalarda devam etmektedir. Ayrıca çiftçilerimizin ürünlerinin hasadını yaparken mağdur olmamaları için tarla yollarının da greyderle bakımı yapılmaktadır. Köy yollarının yapım ve bakım için ödenek sıkıntısı bulunmamaktadır. Bizlere bu güne kadar her türlü desteği veren başta TBMM Başkanvekilimiz Ahmet Aydın, milletvekillerimiz Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat, Salih Fırat. Valimiz Abdullah Erin, İl Başkanımız Abdurrahman Dimez, meclis üyelerimiz ve il özel idare çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi.

        (AHM)

        30.05.2017 14:15:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler