Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Eser, sanayi esnafıyla iftarda bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        İsmet Hüseyin Uğur

        MALATYA (İHA) - Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, Darende Sanayi Sitesi Esnafı ile iftarda bir araya geldi.

        Belediyeye ait sosyal tesislerde verilen iftar davetinde Eser, katılımcı esnaflarla tek tek görüştü.

        İftar öncesinde bir konuşma yapan Başkan Eser, " Sanayici esnafımızla bir araya gelerek mübarek ramazan ayında manevi havayı hep birlikte yaşamak ve birlik beraberlik içinde her zaman esnafımızın yanındayız." dedi.

        Esnaflarla iftarda birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu kaydeden Eser, "Birlik ve beraberlik içerisinde idrak ettiğimiz Ramazan ayında halkımızla size değerli esnaflarımızla aynı sofra etrafında bulunmanın sevinci içerisindeyiz. Dayanışma, paylaşma ve sevgi duyguları ile bu güzel günleri değerlendirerek birbirimize sevgi ve saygı duymalıyız" ifadelerini kullandı.

        "Küçük sanayi projemiz hazır yeter ki siz destek verin"

        Eser, "Bildiğiniz gibi ilçemizin kanayan yarası olan küçük sanayi sitesi yapımında son aşamaya geldik. Bu mübarek günde bir aradayız ve bu işe son noktayı koyalım. Son aşamaya geldik artık. Kayıt yapıyoruz işlem yapıyoruz. İnşallah kısa sürede işyeri sahibi olacaksınız. Biz beraber bir iftar yapılım ve bu konuda son görüşmeyi yapalım istedik. Söylediğimiz gibi hazırlanan bir projemiz var. Bu projeyi sizlere anlatacağız. Kabul ederseniz ihalesi yapılarak çalışmalar başlayacak. Kira öder gibi ödeyerek işyeri sahibi olacaksınız. Arkadaşlar bu tip çalışmalarda uzun vadeli düşünmeliyiz. Biz her zaman sizlerin önerilerini dikkate aldık, yine almaya devam edeceğiz. Yeter ki kazançlı çıkan bizim esnafımız olsun" dedi.

        Başakan Eser'in iftar davetine başkan yardımcıları Savaş Kazancıoğlu,Ahmet Delibaş, esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Salih Soylu, Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Seydi Güşen ve çok sayıda sanayi esnafı katıldı.

        (MT-OE-Y)

        30.05.2017 15:04:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler