Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gürsu'nun 'su şehri' kimliği yeni çeşmelerle taçlanıyor

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - Gürsu Belediyesi, ilçenin tarihi dokusunu sergileyen eski çeşmeleri gün yüzüne çıkararak, su şehri olma kimliğini ortaya koyuyor.

        Gürsu Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarla ilçenin kent estetiği güzelleştiriliyor. İstiklal Mahallesinde, daha önceden var olan çeşmenin yerine Selçuklu mimari dokusunda yapılan yeni çeşmenin ardından, Şehit Cüneyt Yıldız Caddesi, Atatürk Caddesi ve Zafer Caddesi üzerine iki adet olmak üzere toplam dört adet çeşme yapılıyor.

        İlk yapılan uygulamanın ilçe halkının beğenisini aldığını belirten Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Altyapı ve üst yapı hizmetlerimiz aralıksız devam ederken ilçemizin kent estetiğini geliştirmeye yönelik çalışmalar da yapmaktayız. Bu çalışmalarımızla ilçemizin sahip olduğu tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini simgesel olarak göz önüne çıkarıyoruz "dedi.

        (AÇ)

        30.05.2017 15:24:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler