Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Taekwondo Türkiye Şampiyonasında iki derece birden

        (Fotoğraflı)

        Mahmut Genç

        GAZİANTEP (İHA) - Yavuzelili tekvandocular, Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen Ortaokullar arası Türkiye Tekvando Şampiyonasında 2 derece ile döndü.

        Muğla'nın Marmaris ilçesinde 27 ve 28 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Tekvando Şampiyonası Ligi finallerine Gaziantep ilini temsilen toplamda 16 öğrencinin katıldığı turnuvada 5 öğrencinin derece aldığı müsabakalarda 3'ü Gaziantep İl merkezi olmak üzere 2'si ise Yavuzeli ilçesinde bulunan Hacı Sait Korkmaz Ortaokulu ve Yavuz Sultan Selim Ortaokulu öğrencileri katıldı.

        Yavuzeli Hacı Sait Korkmaz Ortaokulu öğrencisi sporcularından 61 kg'da Serdar Güzel Türkiye 3'üncüsü olurken, +65 kg'da ise Yavuz Sultan Selim Ortaokulu öğrencisi Tolga Enver Kaya Türkiye 3'incisi oldu. Tekvando Hocası Erdal Aldemir turnuva ile ilgili yaptığı değerlendirmede, "Yavuzeli ilçemiz tarihinde ilk defa katıldığımız Türkiye Tekvando Şampiyonasında final müsabakalarında 2 sporcuyla katıldı. İlk müsabakalarımız da, 2 madalya elde ettik. Allah emeklerimizin karşılığını veriyor. Bu süreçte bize destek olan herkese çok çok teşekkür ederim" dedi.

        (OE-Y)

        30.05.2017 15:39:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler