Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Arifiye'de Ramazan etkinliklerine vatandaştan büyük ilgi

        (Fotoğraflı)

        SAKARYA (İHA) - Arifiye Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilerek, Ramazan ayı boyunca Cumartesi geceleri düzenlenecek Ramazan etkinliklerinin ilki vatandaşlardan tarafından büyük ilgi görüyor.

        Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu düzenlenen etkinlikle ilgili olarak, "Mübarek Ramazan ayı boyunca Cumartesi günü geceleri düzenleyeceğimiz Ramazan Etkinliklerimizin ilkini geride bıraktık. Vatandaşlarımız ve çocuklarımız, Ramazan ayını bir bayram havası içinde geçirsin. Hafızalarında tatlı bir Ramazan hatırası bırakalım istiyoruz. Etkinliklerimizde, havai fişek gösterisi, Aşık ile Maşuk, Ateşbaz Emre, Sihirbaz Okan Okay, Büyük Usta Seçkin Bayramoğlu'nun canlandırdığı Hacivat Karagöz Gösterisi, Tasavvuf Musikisi ve Semazenlerimiz izleyicilere unutamayacakları bir gece geçirtti. Yine çocuklarımız oyun stantlarında gönüllerince eğleniyor. Ayrıca onlara Osmanlı Şerbeti, Osmanlı Macunu ve Pamuk şekeri ikram ediyoruz. Yine, vatandaşlarımız Arifiye Kent Meydanında esnafımızın kurduğu açtığı stantlardan gönüllerince alışveriş edebiliyor" dedi.

        (BCT-İÇ)

        30.05.2017 16:18:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler