Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Safranbolu Belediyesinden maaş protokolü

        (Fotoğraflı)

        Yasin Erdem

        KARABÜK (İHA) - Safranbolu Belediyesi personelinin maaşlarını Ziraat Bankası Safranbolu Şubesinden alması konusunda protokol imzalandı.

        Protokol imza töreninde konuşan Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, Ziraat Bankası Safranbolu Şubesi ile tüm personelinin maaşlarının ödenmesi hususunda 3 yıllığına anlaşmaya vardıklarını söyledi.

        Başkan Aksoy, " Bundan sonra personel maaş ödemelerimiz Ziraat Bankası üzerinden gerçekleşecek. Daha önceki yıllarda da aynı bankamız ile çalışmış ve memnuniyetimiz baki idi. Yeniden Ziraat Bankası ile devam edeceğiz. Gerçekleştirilen ihalede Ziraat bankası en yüksek katılımı vererek ihaleyi almış oldu. Bizlere göstermiş oldukları güven ve personelimize vermiş oldukları promosyon ödemesi bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir. Ayrıca bu promosyon bedeli ilimizde şimdiye kadar verilmiş en yüksek bedeldir. Tüm personelim adına kendilerine teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

        Konuşmaların ardından Başkan Necdet Aksoy ve Ziraat Bankası Safranbolu Şube Müdürü Ünal Kabadayı protokol anlaşmasını imzaladı.

        (YE-YE-Y)

        30.05.2017 16:59:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler