Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kulplu kursiyerlere Eğil gezisi düzenlendi

        (Fotoğraflı)

        Muhsin Taş

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Kulp İlçe Belediyesi, Kulp İlçesi Halk Eğitim Müdürlüğüne bağlı okuma-Yazma kurslarında eğitimlerini başarıyla tamamlayan bayan kursiyerlere yönelik düzenlediği etkinlikler kapsamında Eğil ilçesine gezi gerçekleştirdi. İlçedeki peygamber kabirleri, kral mezarları ve Eğil Kalesini gezen 35 kursiyer, keyifli bir gün geçirdi.

        Kulp Belediyesince organize edilen Eğil gezisine katılan 35 bayan kursiyer peygamber kabirlerini gezdi. Nebi Harun Tepesi'ndeki peygamber kabirleri, kral mezarları ve Eğil Kalesini gezen kursiyerlere, peygamber kabirleri ve tarihi mekanlara ilişkin bilgi verildi. Kursiyerler, daha sonra eğitmenler eşliğinde feribotta binerek baraj gölü üzerinde gezme ve kral mezarlarını yakından görme şansı buldu. Oldukça keyifli dakikalar geçiren kursiyerler, günü doğa ve tarihle başbaşa geçirerek mutlu anlar yaşadı.

        Kursiyerler akşam saatlerinde Kulp Belediyesince tahsis edilen servis araçlarıyla Kulp'a döndüler.

        (MT-MP-Y)

        30.05.2017 18:43:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler