Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Canik Belediyesinden basın mensuplarına iftar

        (Fotoğraflı)

        Şahin Binici

        SAMSUN (İHA) - Canik Belediyesi tarafından Samsun'da görev yapan basın mensuplarına iftar yemeği verildi.

        Altınmeşe Park Tesisleri'nde düzenlenen iftar yemeğinin ardından konuşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Her Ramazan ayı olduğu gibi bu Ramazan'da da Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nda iftar sofralarımızı açmaya devam ediyoruz. Her akşam Samsunlu hemşehrilerimizle iftarımızı yapıyoruz. Sadece bu meydandaki etkinliklerle Ramazan ayını geçirmeyeceğiz. Mahalle ve köylerimizde de programlar düzenleyerek iftar sofralarında buluşup dertleşeceğiz. Biz Müslümanların huzur içerisinde bu ayı geçirmelerini istiyoruz. Bugün basın mensuplarıyla birlikte olduğumuz için ayrıca memnun olduğumu ifade etmek isterim" dedi.

        Konuşmanın ardından dua edildi. İftar programına ayrıca, Samsun Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Fatma Dursun Atalay, Canik Belediye Başkan Yardımcısı Alican Usta, 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmut Erdoğan, yerel ve ulusal medya temsilcileri, köşe yazarları ve muhabirler katıldı.

        (ŞB-SLH)

        30.05.2017 22:17:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler