Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADÜ öğretim elemanlarına en iyi çalışma ödülü

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Barlas

        AYDIN (İHA) - Adnan Menderes Üniversitesi öğretim elemanları Global İşletme Araştırmaları Kongresi 2017'ye (GİAK2017) katıldıkları sözlü bildiriyle toplam 147 bildirinin arasında en iyi bildiri ödülü alan üç çalışmadan biri oldu.

        Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetim ve Organizasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Engin Çakır ile Sultanhisar Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü Öğr. Gör. Şinasi Yaylagül, 24-25 Mayıs 2017 tarihlerinde İstanbul'da Global İşletme Araştırmaları Kongresi 2017'ye (GİAK2017) katıldıkları sözlü bildiriyle toplam 147 bildirinin arasında en iyi bildiri ödülü alan üç çalışmadan biri oldu.

        İstanbul Teknik Üniversitesi Maçka Kampüsünde gerçekleşen kongrede Yrd. Doç. Dr. Çakır, ödüle layık görülen "İşletmelerin Stajyer Öğrenci Kabul Kriterlerine İlişkin Önem Düzeylerinin SWARA Yöntemi İle Belirlenmesi: İnsan Kaynakları Önlisans Öğrencileri Üzerine Bir Araştırma" adlı çalışmanın sunumunu gerçekleştirdi.

        (MB-Y)

        31.05.2017 09:44:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler