Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Silifke'de kaldırım düzenleme ve asfaltlama çalışmaları sürüyor

        (Fotoğraflı)

        Murat Şengi

        MERSİN (İHA) - Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, beraberinde başkan yardımcısı Ömer Savar, Silifke'nin Taşucu Mahalle Muhtarı Mehmet Köylü ve Belediye Meclis Üyesi Kemal Karakaya ile birlikte, Taşucu Mahallesi'nde başlatılan kaldırım düzenleme ve asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

        Silifke Belediyesi tarafından şehir merkezi ve mahallelerde başlatılan sıcak asfalt çalışmaları, Taşucu Mahallesinde tüm hızıyla devam ediyor. Mahalle sakinleri, yapılan hizmetlerden dolayı Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut'a teşekkür ettiler.

        Taşucu Mahallesindeki çalışmaları yerinde inceleyerek, yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Turgut, "İmkânlarımız ölçüsünde bütün mahallelerimizde asfaltlama, çevre düzenleme, park-bahçe ve kaldırım düzenleme çalışmaları yapmaktayız. Plan ve program dâhilinde yaptığımız çalışmalarımızı önceden tespit ederek, sırasıyla bir bir yerine getiriyoruz. Ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyorlar" dedi.

        Silifke'nin çehresini değiştirecek kentsel dönüşüm projelerini başarıyla yürüttüklerini, bunun yanı sıra mahallelerde asfaltlama çalışmalarını da tüm hızıyla sürdürdüklerini açıklayan Turgut, "Öncelikli olarak gerek şehir merkezi ve gerekse mahallelerimizde asfaltlama çalışmalarımıza hız verdik. Çalışmalarımız kapsamında bakımsız olan noktalardan başlayarak, diğer bölgelere doğru hareket ediyoruz. Şuan Taşucu Mahallemizde yollarımızın asfaltlama işlemi devam ediyor. Bakımsız durumda ve yeteri kadar hizmet almayan sokaklar ile semtlere öncelik veriyoruz. Kaldırımları düzenleyerek, yolların bakımını ve park alanlarını yeniden düzenliyoruz. İnşallah hep birlikte daha güzel bir Silifke inşa edeceğiz" dedi.

        Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut'a, mahallenin sorunları ve taleplerine yönelik bilgiler aktaran Taşucu Mahalle Muhtarı Mehmet Köylü, "Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz. Söz verdikleri gibi sırayla hizmetlerini gerçekleştiriyorlar. Yollarımızın bir bölümü asfaltlandı ve kaldırımı olmayan yollarımız yeniden güzel bir görüntüye kavuştu. Park ve bahçelerin bakımı da düzenli bir şekilde yapılıyor. Taşucu sakinleri olarak yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bu hizmetlerin devamını istiyoruz" dedi.

        (MŞN-Y)

        31.05.2017 09:56:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler