Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğretmenler korosu ayakta alkışlandı

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Tokmak

        BALIKESİR (İHA) - Karesi Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Albay Cafer Tayyar-Nuran Oğuz İlkokulunda görev yapan öğretmenler BENGİ Projesi kapsamında öğrenci ve velilere Türk Halk Müziği konseri verdiler.

        BENGİ Projesi kapsamında, Albay Cafer Tayyar-Nuran Oğuz İlkokulunda görev yapan 18 öğretmenden oluşan Türk Halk Müziği Korosu Balıkesir Lisesi Konferans Salonunda bir konser verdi. Okul Müdürü Yüksel Selçuk tarafından kurulan öğretmenler korosunun şefliğini emekli müzik öğretmeni Raif Olgaç yaptı. Konser için 4 ay hazırlık yapan öğretmenler, Balıkesir Lisesi Konferans salonunda müzikseverlere koro ve solistler 18 türküden oluşan repertuvarı seslendirdiler. Koronun söylediği türküler, dinleyenlerin beğenisini kazandı.

        Konser sonrası Karesi Milli Eğitim Müdürü Ramazan Konakbay, Okul Müdürü Yüksel Selçuk ve öğretmelere verdikleri konser için teşekkür ederek, başarılar diledi.

        Karesi Kaymakamı Abdülkadir Demir, Türk Halk Müziği konseri için emeği geçen idareci ve öğretmenlere teşekkür ederek ayrıca Orkestra Şefi Raif Olgaç'a ve koroda görev alan öğretmenlere plaket ve çiçek takdim etti.

        (HT

        31.05.2017 10:49:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler