Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kürkçüler cezaevinde iftar yemeği

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Adana Kürkçüler Ceza İnfaz Kurumu'nda Adana Valisi Mahmut Demirtaş ve Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan ile Adana Adliyesi'nde görev yapan yargı mensupları, hükümlülerle iftar yemeğinde bir araya geldi.

        Adana Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda açık alanda düzenlenen iftar programına Vali Mahmut Demirtaş ile Başsavcı Ali Yeldan'ın yanı sıra, Adana Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Sabri Beytorun, Ceyhan Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Tarsuslu, Kozan Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Arslan, İl Emniyet Müdürü Osman Ak, Cumhuriyet Başsavcı Vekilleri, İl MüftüsüHasan Çınar, ceza infaz kurumu idarecileri ile yaklaşık 250 hükümlü katıldı. İftar öncesi Şehit İsmet Aktürk Konferas Salonu'nda düzenlenen etkinlikte, Müftü Hasan Çınar, hükümlülere Ramazan ayı ve oruç tutmanın önemini anlattı. Etkinlikte ayrıca FETÖ/PDY terör örgütünün 15 Temmuz gecesi gerçekleştirmek istedikleri hain darbe girişimini püskürtmek amacıyla Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda 30 kurşun yiyerek şehit edilen Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in anlatıldığı "30 Kuş" adlı filmi izledi. İmam Hatip Abdülkadir Ünverdi'nin şiirle eşlik ettiği filmi izleyenlerden bazıları gözyaşlarını tutamadı. İlahi ve duaların okunmasının ardından Vali Demirtaş, Başsavcı Yeldan ve beraberindekiler, hükümlülerle birlikte iftar yaptı.

        (ELF-Y)

        31.05.2017 10:52:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler