Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fatih'te Ramazan Sohbetleri devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Faruk Sarıkoç

        İSTANBUL (İHA) - Fatih'te sosyal medya üzerinden canlı yayınlanan "Ramazan Sohbetleri"nin konukları Ömer Tuğrul İnançer, Serdar Tuncer ve Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir oldu.

        Fatih Belediyesi'nin geleneksel olarak Ramazan ayı içerisinde düzenlediği sosyal medya üzerinden canlı yayın sohbetleri devam ediyor. On bir ayın sultanı Ramazan ayının dördüncü gününde Sultanahmet Meydanı Ramazan Etkinlik Alanında sosyal medya üzerinden canlı yayın yapıldı. Ramazan sohbetlerinin bu kez konukları Ömer Tuğrul İnançer, Serdar Tuncer, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir oldu. Sohbet yapılırken sahneye bir anda giren kedi izleyicilerin ve konukların şaşkın bakışları arasında hemen sahneden uzaklaştı.

        "Burası bütün medeniyetlerin buluşma noktasıdır"

        Ramazan iftarlarında binlerce insanın aynı sofrada olmasının önemine vurgu yapan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, "İftarda sofraya oturan herkes aynı şeyi düşünüyor. Fatih ilçesine baktığımız zaman İstanbul'un silueti olan camiler ortaya çıkıyor. İstanbul'un 7 tepesinin Fatih'te olduğunu bilmezler pek. Tarihe baktığımızda burası bütün medeniyetlerin buluşma noktasıdır. Dünyanın diğer yerlerinde bir medeniyet kendinden önceki medeniyeti yok etmiştir" ifadelerini kullandı.

        Ramazan Sohbetlerinin sonunda Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ile vatandaşlar hatıra fotoğrafı çektirdi.

        (AFS-HB-BA-Y)

        31.05.2017 10:55:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler