Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çiğli Balatçık'ta iftar sofrası

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Balatçık Mahallesinde üniversite öğrencileri ve mahalle sakinleri ile iftar yemeğinde buluştu.

        Çiğli Belediyesi tarafından birlik ve beraberliğin yoğunlaştığı Ramazan ayında, Balatçık Mahallesi Şehit Mehmet Çakıcı parkında sokak iftarlarının ilki yapıldı. İftar yemeğine katılan öğrenci ve vatandaşları karşılayan Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, iftar yemeğini bizzat kendisi dağıttı ve vatandaşlarla bol bol sohbet etti. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeğine belediye meclis üyeleri, muhtarlar, bürokratlar, CHP Çiğli İlçe yöneticileri de katıldı.

        Farklı mahallelerde iftar sofrası

        Çiğli'nin farklı mahallelerinde iftar yemeği vereceklerini belirten Başkan Hasan Arslan, "Ramazanın ilk gününden itibaren belediye eski binasında her akşam iftar yemeği veriyoruz. Ancak vatandaşımızın katılımını daha da artırmak istiyoruz. Bu nedenle değişik mahallelerin sokaklarında kuracağımız iftar yemeklerine vatandaşımızı davet ediyoruz. Vatandaşımız da verdiğimiz ilk açık hava iftarında bizleri büyük sevgiyle kucakladı. Bugün Balatçık'ta çok değerli toplulukla iftar yemeğinde buluştuk. Önümüzdeki günlerde farklı mahallelerde iftar yemeği yapacağız. Yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma duygularının yoğun yaşandığı Ramazan ayında barışın önemini bir kez daha vurgulamak istiyorum. Ülke olarak birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. Ramazan aynı zamanda kardeşlik demek barış demektir" diye konuştu.

        (CA)

        31.05.2017 10:57:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler