Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sokak iftarları birlik ve beraberliğe sahne oluyor

        - Başkan Karadeniz'den tren müjdesi

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - İstasyon Mahallesi'nde vatandaşları iftar sofrasında ağırlayan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, "İstasyon Mahallemiz çok uzun süredir trenin hizmete girmesini bekliyor. İnşallah 2018 yılı sonunda hizmete girecek" diyerek mahalle sakinlerine müjde verdi.

        Küçükçekmecelileri Ramazan ayı boyunca mahallelerde kurduğu gönül sofralarında ağırlayacak olan Küçükçekmece Belediyesi, ikinci iftar sofrasını İstasyon Mahallesi'nde kurdu.

        Küçükçekmece Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesindeki iftar sofralarına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Programa AK Parti İl Başkan Yardımcısı Feti Ahmet Balin, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Korkut da katıldı. Feti Ahmet Balin, vatandaşların Ramazan ayı'nı tebrik ederek, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Başkan Karadeniz de vatandaşlarla tokalaşarak, Ramazan aylarını tebrik etti.

        "2018 yılı sonunda tren hizmete girecek"

        Alandaki vatandaşlara seslenen Başkan Karadeniz, "Rabbimiz Müslümanlar kardeştir diyor. Bu mütevazi soframızda bizlerle birlikte olduğunuz için teşekkür ederim. Ülkemiz ve kardeşliğimiz için hep birlikte dua edelim. İstasyon Mahallemiz çok uzun süredir trenin hizmete girmesini bekliyor. İnşallah 2018 yılı sonunda hizmete girecek. Ayrıca Kirazlı- Halkalı arasındaki metro çalışmasının da ihalesi yapıldı. Hizmete girdiğinde İstasyon Mahallesi daha da kıymetli bir konum alacak" diye konuştu.

        Ezanın okunmasının ardından iftar sofralarında vatandaşlar hep birlikte oruç açmanın manevi hazzını yaşarken, alana kurulan sahnede, animasyon ve Hacivat- Karagöz gösterileriyle aileler ve çocuklar eğlenceli bir Ramazan akşamı yaşadı.

        (HB-BA-Y)

        31.05.2017 11:09:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler